Q-Link

Diensten

Q-link Bemiddeling heeft een uitgebreide dienstverlening op het gebied van arbeidsbemiddeling. Zowel bij tijdelijke als vaste invulling van opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten de verbinding te leggen tussen u, als opdrachtgever en onze professionals. Onze dienstverlening is erop gericht de professionals een stapje verder te brengen in hun carrière. Q-link Bemiddeling beschikt over de juiste enthousiaste professional om invulling te geven aan uw vraag. Profiteer nu van ons uitgebreide netwerk met professionals.

U kunt bij Q-link Bemiddeling terecht voor:

Detacheren

Q-link Bemiddeling biedt u de mogelijkheid om tijdelijk ervaren interim professionals in te schakelen. Bijvoorbeeld omdat u opzoek bent naar specifieke expertise of ter vervanging van een medewerker. Doordat onze professionals veel ervaring hebben met projectmatig werken, kunnen ze hun weg snel vinden binnen uw organisatie.

Deta-vast

De deta-vast constructie geeft u de mogelijkheid om een professional die u in dienst wil nemen eerst beter te leren kennen. Na een periode van negen maanden detacheren, kunt de professional kosteloos overnemen. Een goede manier om iemand in dienst te nemen die weinig risico’s met zich meebrengt.

Werving & Selectie

Op het moment dat u een functie binnen uw organisatie niet vervult krijgt, kan Q-link Bemiddeling voor u op zoek gaan naar de professional die u nodig heeft. Organisaties hebben soms moeite met het vinden van de gewenste medewerker. Het vinden van de juiste medewerker kan daardoor een langdurig en prijzig traject worden. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en door het inzetten van ons brede netwerk kunnen wij snel uw openstaande functie invullen. Wij hanteren een principe van no cure no pay, pas bij daadwerkelijke bemiddeling wordt er een fee in rekening gebracht.

Interim management & ZZP

Q-link Bemiddeling heeft een kwalitatief breed netwerk aan ZZP-ers voor u beschikbaar. Deze vakspecialisten zijn uitermate geschikt om voor uw organisatie specifieke opdrachten uit te voeren. Onze zelfstandigen beschikken over jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. De ZZP-er kunt u inhuren voor een specifiek project zowel op uitvoerend niveau als op management niveau. Als opdrachtgever betaalt u de gewerkte uren en na de opdracht heeft u geen verdere verplichtingen.

Bezoek de website van Q-Link Advies ›