Q-Link

Over Q-link Bemiddeling

Missie

Wij streven ernaar om de ultieme link te zijn. Of het nu gaat om detachering, werving & selectie of uitzenden. Voor ons staat voorop dat we de beste match hebben gemaakt en de professionals die wij bemiddelen een ontwikkeling maken. Professioneel, direct en eigenzinnig zonder te denken dat we alles beter weten. Met als basis oog hebben voor de belevingswereld van onze opdrachtgevers, professionals en medewerkers.

Visie

Q-link Bemiddeling maakt enerzijds indruk met zijn professionals, door ze binnen korte tijd te laten uitgroeien tot sterke schakels voor onze opdrachtgevers. Anderzijds staan wij garant voor een snelle ontwikkeling van mensen die wij bemiddelen. Onze visie is continue groei te realiseren met onze dienstverlening. Ons doel is om een onuitwisbare positieve indruk achter te laten bij onze opdrachtgevers.

Strategie

De kunst is om de vraag van de opdrachtgever goed te formuleren. Q-link Bemiddeling ziet dit als de basis voor het maken van de juiste match. Alleen als de vraag van de opdrachtgever goed geformuleerd is kunnen de ontwikkelpunten van de medewerkers versterkt worden. Een organisatie heeft een zakelijke opdracht. Een professional in een organisatie heeft een klus te klaren en een opdracht te volbrengen. Als het gaat om bemiddeling zoeken wij voor onze professionals een organisatie waar zij hun ziel en zaligheid in kwijt kunnen. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij de professional die past binnen de organisatie, de opdracht probleemloos en accuraat kan vervullen. Wij staan voor onze professionals en opdrachtgevers. De maatschappij en organisaties verwachten steeds meer van kennis en vaardigheden van medewerkers. Bij het werven van onze professionals onderzoeken wij waar voor hen de ontwikkelpunten liggen. Vanuit die input zorgen wij ervoor dat iedere professional de volgende stap maakt in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Bezoek de website van Q-Link Advies ›