Q-link, detachering met hoofd en hart!

Waarom werken mensen graag met ons samen? De ‘menselijke factor’ is de sleutel van ons succes. Wij kennen onze klanten en professionals persoonlijk. Ze weten dat wij het superbelangrijk vinden dat het voor beide partijen goed voelt om samen te werken. Eerlijk en in volledige openheid. Een professionele benadering in een gemoedelijke sfeer, daar hechten wij, onze klanten en professionals veel waarde aan. Wij zijn pas tevreden als jij 100% tevreden bent.
 
Wij detacheren professionals bij opdrachtgevers die tijdelijk personeel zoeken op het gebied van Informatiemanagement, ICT of Managementsupport. In het altijd gezellige Den Haag waar ons kantoor gevestigd is, zorgen wij er dagelijks voor dat de juiste mensen op de juiste werkplekken terechtkomen.

Over Q-link

Mensen en wensen

Voor een echt goede match kijk je verder dan een CV en functie. Of je nu een professional zoekt die meteen volle bak mee kan draaien. Of juist als professional werk zoekt dat beter bij je persoonlijkheid en competenties past. Het draait altijd om mensen en wensen. Met onze persoonlijke, creatieve en eigenzinnige aanpak linken we die aan elkaar.

Naar vacature

Onze medewerkers:

Professionals

Wat zijn je eisen en wensen als het om een nieuwe baan gaat? Ben je toe aan de volgende stap? Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat wens jij? We bieden een grote variëteit aan functies voor professionals binnen de vakgebieden ICT, Informatiemanagement en Managementsupport. 
 
Niet alleen het CV vinden wij belangrijk, maar veel meer wie je bent als persoon. Wij gaan altijd voor de beste match. Het is belangrijk dat we weten wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt.

Daarom stellen we je alleen voor bij onze opdrachtgevers als we je persoonlijk en uitgebreid gesproken hebben. Vertel ons wat jouw wensen zijn en we zetten alles op alles deze waar te maken. Bekijk onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.

Naar vacatures

Opdrachtgevers

Of het nu gaat om vervanging bij zwangerschapsverlof, ter overbrugging van een sollicitatieprocedure na een vertrokken collega of omdat je op zoek bent naar specifieke kennis en ervaring voor een bepaalde periode. Detachering is de ideale oplossing voor als je snel de juiste kennis op het juiste moment wilt inhuren.

We hebben ruime ervaring in arbeidsbemiddeling voor tijdelijke opdrachten binnen de vakgebieden ICT, Informatiemanagement en managementsupport. Zo hebben we voor jou altijd een geschikte kandidaat die snel inzetbaar is.
 
Onze werkwijze wordt getypeerd door korte lijnen, een grote betrokkenheid met heldere communicatie. Ben je op zoek naar gekwalificeerde en gespecialiseerde professionals? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op